themalaysexaddict: themalaysexaddict: Nak tanya pendapat…

:

:

Nak tanya pendapat followers sekalian. Kalau aku dapat stock macam ni, yang nampak best, tapi muka kena censored, korang rasa berbaloi tak dipost? Aku serius tanya ni. Kalau tak berbaloi lain kali aku jumpa yang censored muka, aku skip je. Tapi kalau masih ada permintaan, aku akan posting juga la. Apa pendapat korang?

Yang ini best sebab dia agak hi-res. Submission dari teman lelaki sendiri kot. Terima kasih kerana sudi menyumbang.

Yang bestnya teman lelaki ni nak buktikan gf dia masih dara, siap lampirkan gambar kedaraan makwe dia lagi. Boleh rujuk gambar atas, dengan gambar terakhir di bawa. Calon isteri dia katanya.

Macam banyak Notes je. Tambah sikit lagi la

Posted in Uncategorized

Categories